Profesionisti in curatenie

Oferim servicii din 2007

Suntem profesioniști
in curățenie rezidentială și industrială

Despre companie

TCS Professional Group va propune serviciile profesionale de curatenie pe care le oferim clientiilor nostrii la nivel  national inca din anul 2007. Oferim servicii fiabile de inalta calitate si profesionalism raportate bugetelor dumneavoastra.
Punem accent direct pe nevoile individuale ale spatiilor de birouri, depozite, hale de productie cat si spatiile comerciale de orice tip si marime asigurandu-le in fiecare zi curatenia si intretinerea la cele mai inalte standarde profesionale utilizand tehnologii si echipamente de ultima generatie dar si operatori calificati profesional.

Odata cu aparitia pandemiei, igienizarea locatiilor a devenit o cerinta omniprezenta pentru orice proprietate, fie ea publica sau privata.
TCS Professional Group este capabil sa se asigure ca nevoile curateniei, igienizarii si dezinfectarii birourilor, grupurilor sanitare cat si a spatiilor special amenajate pentru servirea mesei, vor fii mereu curatate profesional si cu produse concepute special sa ne imbunatateasca mediul in care traim in fiecare zi. Locatia dumneavoastra de lucru va deveni una mult mai curata si fara riscuri de imbolnavire sau transmitere germeni, reducand asfel pericolul contactarii dermatitelor sau poate mai grav transmiterea unor virusuri ce pot pune in pericol angajatii sau chiar reducand randamentul afacerii pe care o administrati.

Va asiguram ca serviciile oferite de TCS Professional Group vor avea un impact benefic atat pentru clientii cat si pentru angajatii dumneavoastra, marturie fiind feed-back urile pozitive pe care le avem de la partenerii nostri precum: Marsh Broker, Xerox Romania, Webhelp, Dual Man, Vel Pitar, TRK, Reteaua Nationala Regina Maria, ONE si multi alti clienti cu care ne mandrim sa îi avem in portofoliul nostru, insumanad 1,2 milioane de metri patrati sub administrare.

Companie specializată

Oferim servicii de curățenie incă din anul 2007

Raspundem rapid

Suntem aici sa raspundem cât mai repede la cererea ta.

Profesionalism

Oferim servicii fiabile de inalta calitate si profesionalism

Oferim consultanță

Oferim consultanță gratuită dar și ofertă de preț

Servicii de încredere

Fiecare lucrare este terminată în timp și buget

Companie reputabilă

Suntem pe piață incă din 2007, câștigând încrederea clienților

Servicii de curățenie profesionale

Cauți o companie de curatenie ?
Suntem pe piață din 2007

Echipa noastră

Echipa noastră

× How can I help you?