Profesionisti in curatenie

CURĂȚENIE INDUSTRIALĂ/DEPOZITE

CURĂȚENIE INDUSTRIALĂ/DEPOZITE

CURĂȚENIE INDUSTRIALĂ/DEPOZITE

În medii de depozitare, curățarea podelei poate fi o problemă specială. Murdăria care a fost călcată sau adusă pe roțile vehiculelor, cauciucul de pe roțile vehiculelor din depozit, uleiuri și grăsimi. Adăugați în amestec puțină apă și accidentele sunt aproape inevitabile. Pentru îndepărtarea completă a murdăriei, apelați la echipa de curățare a depozitelor TCS Professional GROUP.

Avem cunoștințe tehnice, peste 15 de ani de experiență în curățarea chimică și cele mai sofisticate echipamente pentru curățarea podelelor din depozite, inclusiv toate pardoselile industriale antiderapante, beton sigilat, beton vopsit, rășină epoxidică, poliuretan și pardoseli simple. Experiența noastră minimizează timpul de curățare și maximizează eficiența programului dvs. de curățare a depozitelor.

Am dezvoltat o gamă largă de produse chimice și tehnici de curățare a depozitelor extrem de eficiente, inclusiv:• Curățare cu abur superîncălzit la presiune scăzută la temperatură ridicată, care se usucă rapid pentru a minimiza întreruperile în timpul curățării.
• Curatare cu vortex de apa de joasa presiune
• Serviciu de spălare a podelei
• Sablare pentru prepararea perfectă a suprafeței înainte de revopsirea podelei depozitului sau pentru îndepărtarea vopselei vărsate, a bitumului și a altor acoperiri
• Curățarea profundă și curățarea comercială a pardoselilor industriale
• O gamă de degresanți și alți detergenți de curățare, cum ar fi substanțele chimice de curățare cu un impact redus asupra mediului

Deasemenea TCS Professional Group realizeaza servicii de curatare pereti verticali, tavane, tubulaturi, grinzi de sustinere si geamuri la inaltime, cu operatori calificati si specializati pentru aceste tipuri de servicii, utilizand in timpul acestora nacele si schele.
Siguranta pentru operatori este principala noastra preocupare, fiind necesare colectarile de informatii despre zonele ce trebuie curatate de catre un agent TCS Professional group la fata locului pentru a putea transmite oferta de pret si daca serviciul se poate realiza fara a pune in pericol viata operatoriilor.

   Curățare depozite 

   Calitate și profesionalism

Solicită să fi apelat

  Puncte cheie

  Ne îndeplinim responsabilitățile cu succes și oferim garantia că lucrarea pe care o executăm este întotdeauna de cea mai bună calitate .

  Servicii specializate, adaptate nevoilor dvs
  Produse chimice 100% ecologice
  Servicii de curățare fiabile și în timp util
    Timp de răspuns scurt

  Ești gata sa discutăm ? Ne poți apela oricând.

  Sună la 0752 999 444 iar un reprezentant te va ajuta !

  × How can I help you?