Profesionisti in curatenie

Despre TCS-GROUP

Ultimele Noutăți

5 mari avantaje ale serviciului de curățare a conductelor de aer HVAC si a grilelor de ventilatie/aerisire.

Canalele de aer servesc cel mai important scop de a circula aerul din sistemul dvs. de încălzire și răcire în și în afara fiecărei camere, ceea ce oferă confort interior indiferent de sezon. Nu e de mirare că conductele de aer funcționează ca plămânii casei tale.

Curățarea conductelor de aer se referă la îndepărtarea murdăriei și a substanțelor otrăvitoare din interiorul conductei,dar si a grilelor prin care aerul circula. Aspiratoarele puternice îndepărtează praful și resturile, asadar împiedicand recircularea acestuia.

Să aruncăm o privire asupra câtorva dintre avantajele curățării profesionale a conductelor de aer:

1. Reduce alergenii: canalele de aer au substanțe otrăvitoare și microorganisme în afară de praf. Acestea constau din bacterii, mucegai, toxine similare, spori de mucegai si polen. Persoanele care suferă de astm, alergie sau orice afecțiuni respiratorii sunt extrem de sensibile la astfel de particule aeropurtate. Astfel, o curățare regulată a conductelor de aer promovează o viață mai sănătoasă sau aerul murdar ar continua să circule.

2. Îmbunătățește eficiența fluxului de aer: Functionarea sistemului cu o cantitate acumulata de praf si reziduuri va pune in pericol eficienta acestuia pe termen lung . Asadar înseamnă că sistemul dvs. va trebui să lucreze fortat pentru a încălzi sau răci spatiile, ceea ce ulterior va contribui la o eficiență scăzută. Pe de altă parte, un sistem curat va funcționa la o eficiență mai mare și va oferi cele mai economice performanțe.

3. Creează un mediu de viață mai curat: bazându-te pe eficienta serviciilor de curatare oferite de TCS Professional Group vei reduce praful care altfel s-ar răspândi în fiecare colț al stapiului. Cu ajutorul nostru, puteți reduce cantitatea de curățare interioară și praf necesare pentru menținerea igienei  spatiilor dvs.

4. Ajutați-i pe toți să respire ușor: dacă niciunul dintre colegii dvs. nu suferă de probleme respiratorii, aerul mai curat le va face mai ușoara respiratia. Chiar și poluanții sănătoși care intră în plămâni și nas pot provoca tuse și strănut, congestie bronșică și sinusuri. Cu siguranță, curățarea profesională a conductelor de aer creează un mediu mai sigur și mai confortabil, care îmbunătățește și mai mult bunăstarea si performanta.

5. Scăpați de mirosul înțepător: mucegaiul contribuie la mirosurile învechite în conductele de aer. De fiecare dată când aparatul de aer condiționat funcționează, astfel de mirosuri se vor răspândi în tot spatiul. Curățarea profesionala ajută la îndepărtarea tuturor particulelor care captează mirosul, rezultând ulterior un spatiu cu un miros excelent.

Înainte de a angaja serviciile de curățare a conductelor de aer si a grilelor de aerisire, asigurați-vă că verificați procesul de curățare a acestora, astfel încât să puteți îmbunătăți calitatea aerului din spatiul dvs. Deci, la ce te gândești? Faceți o listă scurtă cu furnizorii de servicii de curățenie, verificați recenziile lor de la Google, astfel încât să puteți lua o decizie educată, la urma urmei, este vorba de un loc în care ați planificat să trăiți o mare parte din timpul dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× How can I help you?