Profesionisti in curatenie

Despre TCS-GROUP

Ultimele Noutăți

Sfaturi pentru curatarea si ingrijirea plantelor de interior naturale si artificiale

Așadar mă duc să-mi ud plantele și văd un strat frumos de praf pe ele. Da! M-am întrebat dacă există o modalitate corectă de a le curăța. În plus, nu am vrut să le provoc stres inutil. Cu siguranță nu am vrut să moară. Am cercetat curățarea plantelor proaspete și artificiale. Mai jos este ceea ce am descoperit împreună cu alte câteva lucuri interesante.

Specialistii afirmă că praful poate infunda porii frunzelor și poate împiedica transpirația. Transpirația este atunci când umezeala este transportată prin plante de la rădăcini la porii mici de pe partea inferioară a frunzelor.

Praful poate bloca și fotosinteza, care este procesul de conversie a luminii în energie.

Curățarea plantelor proaspete

Cel mai bun moment pentru a vă îndepărta praful de plante este când le udați. Folosiți o sticlă de pulverizare umplută cu apă curată, călduță. Nu trebuie să folosiți niciodată apă rece pe plantele din interior. Sunt de obicei plante tropicale și sunt folosite pentru încălzire. Pulverizarea apei reci poate lăsa și pete pe avene. Această metodă de curățare este cea mai bună pentru prevenirea prafului.

Dacă aveți o cantitate excesivă de praf datorită acumulării pe termen lung, urmați această metodă. În primul rând, începeți cu o găleată cu apă si putin sapun și apoi spălați ușor frunzele plantei. Folosiți mâna pentru a susține frunzele în timp ce ștergeți praful. În al doilea rând, utilizați o cârpă umedă și curată pentru a șterge săpunul. Acest lucru va oferi frunzelor plantelor un aspect curat și strălucitor. Apoi utilizați în mod regulat metoda preventivă de mai sus.    

Curățarea plantelor artificiale

Plantele false sunt o modalitate excelentă de a aduce culoarea acasă, fără grija udării. Cu toate acestea, au nevoie de curățenie regulată. Acumularea prafului poate face culoarea să se estompeze.

Cea mai bună măsură preventivă pentru curățare este utilizarea unui spălător de pene. Puteți utiliza, de asemenea, un spray de curatare artificială pentru flori, Un alt sfat este utilizarea instrumentului de curățare de pe aspirator. Un alt sfat este utilizarea instrumentului de curățare de pe aspirator.

Când curățați în profunzime plantele artificiale verificați întotdeauna rezistența la culoare atunci când utilizați substanțe chimice. Cea mai bună metodă este apa caldă și un instrument de curățare. Puteți folosi o cârpă din microfibră sau o periuță de dinți pentru a îndepărta praful și murdăria excesivă. Dacă aveți un aranjament, puteți scoate fiecare tulpină. Spălați-le într-o găleată cu apă și apoi clătiți. Lăsați să se usuce complet înainte de a pune la loc aranjamentul. Dacă este o plantă plină, atunci folosiți o cârpă umedă și ștergeți fiecare frunză și tulpină.

Viață sănătoasă a plantelor

Din moment ce ne-am ocupat de curățarea plantelor dvs., vreau să vă împărtășesc câteva sfaturi pentru a le menține sănătoase.

Oferiți plantelor dvs. spațiul de care au nevoie și o locație pentru a prospera. Este important să nu aveți o casă/spatiu aglomerat în care plantele dvs. să nu poată obține lumina necesară pentru a crește. Articolele care blochează ferestrele ar putea fi vinovatul plantelor dvs. pe moarte. Noi cei de la TCS Professional Group suntem potriviti să vă oferim aceste sfatuti datorita ecperientei de peste 8 ani in ingrijirea plantelor.

Cel mai bine este să testați plantele în diferite locații din jurul casei. Vă recomand să puneți una sau două plante într-o locație și să vedeți cum funcționează timp de o lună sau două. Veți afla ce tip de plante pot tolera acea zonă din casa dvs. mai bine decât altele.

Mișcarea plantelor

Un alt sfat este mutarea plantelor. Plantele de interior sunt scumpe și prea costisitoare pentru a fi înlocuite. Dacă vă deplasați și vă faceți griji, experții care gestionează facilități de depozitare spun că plantele dvs. de interior și cele de exterior ar trebui să nu poată tolera nici lumină și apă până la cinci zile.

Plantele sănătoase și curate ofera caselor /spatiilor de birouri un aspect și o senzație proaspata. Postează în secțiunea de comentarii de mai jos modul în care ai încorporat plantele în casa ta sau biroul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× How can I help you?