Profesionisti in curatenie

Despre TCS-GROUP

Ultimele Noutăți

Cele mai bune idei de organizare a dulapului pentru a profita la maximum chiar și de cele mai mici spații.

Indiferent dacă dulapul dvs. este mic sau un spatiu ingust, este posibil să simțiți că nu aveți suficient spațiu pentru a menține ordonat tot ce aveți. Dar a avea un dulap organizat nu este provocarea de netrecut care poate părea a fi – și, nu, nu este nevoie să cheltuiți o avere pe un sistem încorporat.

De la cele mai simple trucuri – folosirea unor umerașe subțiri din fetru pentru a împiedica alunecarea hainelor – la sisteme mai surprinzătoare – adăugarea de foldere cu fișiere acrilice pentru a organiza o colecție de genti de mână – există o mulțime de soluții la IKEA  care vă pot ajuta să maximizați amprenta dulapului. Și, dacă sunteți cu adevărat inspirat, există chiar și câteva soluții mai constructive, cum ar fi adăugarea unei insule pentru spațiu suplimentar de depozitare sau maximizarea zonei din partea de sus a dulapului.

Sunteți gata să vă luați rămas bun de la rafturile dezmembrate și tijele suspendate și să vă preluați controlul dulapului? Am adunat câteva dintre ideile, demne de Pinterest, pentru organizarea unui dulap plin cu o mulțime de haine. Vorbim despre toate, de la pulovere voluminoase, la adidasi și genti calatorie.

  1. Investiți în umerase de acelasi tip

Un set de umerașe asortate nu numai că arată plăcut din punct de vedere estetic, dar asigură și hainele așezate frumos unul langa celalalt, păstrând spațiul prețios în dulapul dvs

2.  Alocați spațiu suspendat pentru obiecte lungi și scurte

În loc să pliați rochiile sau să le lăsați asezate in sertare, planificați o gamă de spații suspendate de dimensiuni diferite. În acest fel, totul rămâne mai îngrijit, plus veți avea zone dedicate pentru toate hainele dvs

3. Etichetați totul

Dacă utilizați coșuri sau coșuri pentru a păstra articole și accesorii mai mici, asigurați-vă că etichetați totul clar, astfel încât să știți exact unde să găsiți ceea ce aveți nevoie. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a ține evidența hainelor pentru copii, deoarece puteți eticheta toate dimensiunile diferite în sertare.

4. Mențineți articolele sezoniere la un nivel mai jos

Umpleți coșurile cu articole de sezon, cum ar fi haine de zăpadă sau costume de baie. Apoi, pe măsură ce anotimpurile se schimbă, pur și simplu schimbați ce coșuri sunt pe ce rafturi. Toamna, mutați echipamentul pentru vreme rece pe rafturile inferioare și articolele pentru vreme caldă pe rafturile superioare. Primăvara, faceți opusul.

5. Adăugați un dulap micut

Dacă sifonierul dvs. nu are dulapuri încorporate, puteți maximiza orice spațiu suplimentar sub rafturi sau o tijă suspendată prin plasarea unui sifonier în interior.

6. Asezati hainele dupa culoare

Aveți probleme la depistarea a ceea ce căutați? Aranjarea hainelor după culoare nu numai că vă oferă un punct de plecare mai bun, dar vă poate ajuta și să alegeți combinatiile potrivite într-o clipită.

7.Agatati Bijuteriile

Dacă nu aveți un spațiu dedicat sertarelor pentru bijuterii, luați în considerare un organizator suspendat, cu buzunare suficient de mici pentru brose, precum cercei, brățări și coliere.Aceste tip de organizator il puteti achizitiona de la unul din magazinele de profil precum IKEA sau XXL Lutz.

8. Utilizați rafturi din sticlă transparentă sau acrilice pentru a ușura detectarea lucrurilor

Rafturile si sertarele din sticlă sau acrilice transparente fac mai ușoară identificarea exactă a conținutului din fiecare spațiu de stocare. Este o opțiune deosebit de bună pentru accesorii cum ar fi bijuteriile, deoarece puteți alege rapid ceva care se potrivește cu ținuta dvs. din ziua respectivă.

9. Maximizați fiecare centimetru de spațiu

Folosiți spațiu suplimentar pe perete pentru a ascunde obiecte mai mici care sunt dificil de plasat. Gândiți-vă: pălării, coliere, eșarfe, cravate, curele și multe altele.

10.Utilizați organizatoare pentru ușă pentru articole greu de îndoit

Aveți o serie de articole greu de îndoit, cum ar fi pături, eșarfe sau chiar curele? Folosiți un organizator pentru ușă, rezervat în mod obișnuit pentru încălțăminte, pentru a corecta cu atenție aceste articole de îmbrăcăminte și accesorii dificile.

11.Folosește o farfurie rotativa

O “farfurie rotativa” poate conserva spațiul prețios pe raft organizând produse de înfrumusețare, îngrijire într-o singură locație convenabilă. Din moment ce se învârte, nu va trebui să mergeți să vă scufundați în raft pentru a găsi exact ceea ce aveți nevoie.

12.Adăugați o insulă

Dacă aveți norocul să aveți un dressing deosebit de mare, luați în considerare adăugarea unei insule în centrul spațiului. Acest lucru nu numai că adaugă spațiu de depozitare sub formă de rafturi și sertare, dar oferă și o suprafață pentru spălat rufele pliate.

    13.     Adauga o mica masuta de make-up

În mod contrar asteptarilor, o masa de make-up poate adăuga ceva mai mult spațiu de stocare pentru lucrurile mai mici pe care țineti in dulap. Are și un alt scop: servește ca loc pentru a-ți finaliza restul rutinei de dimineață, inclusiv machiajul.

14. Ridicați barele

Dublați potențialul de depozitare al dulapului ridicând tija de îmbrăcăminte superioară deasupra înălțimii standard pentru a elibera spațiul util de mai jos. Instalați sertare sau aduceți un sifonier independent pentru a crea un aspect încorporat.

15. Adăugați o a doua bara de sustinere

Aveți nevoie de mai mult spațiu? Ridicați tija de îmbrăcăminte de sus și instalați un al doilea nivel în spațiul deschis. Dacă nu doriți să vă ocupați de instalarea unui nou sistem organizațional, vă puteți maximiza capacitatea dulapului prin adăugarea unui extensor reglabil care atârnă de o tijă de dulap existentă.

16. Depozitați sacii în poziție verticală folosind separatoare

Indiferent cât de mult iubești un articol din dulapul tău, dacă nu îl poți vedea, nu îl vei folosi. Asezati umerasele și sertarele din material textil într-un organizator pentru a le menține la vedere și la îndemână. (Depozitarea lor în poziție verticală va ajuta, de asemenea, să-și păstreze forma.)

17. Utilizati spațiul pierdut

În loc să depozitați eșarfe, curele și alte accesorii în cutii sau pe umerașe, profitați de spațiul neutilizat de pe perete și instalați un prosop sau cârlige pentru a vă afișa colecțiile.

18. Atârnă genți pe ușă

Portmoneele și gentile mari pot ocupa spatiul pentru o mulțime de alte obiecte mult mai utile. Agățați pungi de cârlige instalate pe interiorul ușii. Încă nu aveți spațiu de stocare? Asezati costumele de baie sau diversele accesorii în interior.

19. Investiți în casete trasparente pentru depozitarea puloverelor

Există ceva mai rău decât deschiderea unui dulap din care sa cada toate hainele? Uitați-vă la separatoarele de raft sau la cutiile pentru cămăși pentru a transforma haosul puloverelor intr-o ordonare perfecta.

20. Puneți bijuteriile atarnate pe un perete

Eliberați spațiu pentru sertare și păstrați bijuteriile neîncurcate agățându-vă baloanele de un organizator care se va pot transforma intr-o artista.

21. Mutați-vă mobilierul în interior

Aveți puțin spațiu în dulap? Mutați mobilierul, ca un dulap pentru bijuterii sau o bancă, în interior. Acest lucru nu numai că vă face dulapul mai funcțional, ci și conservă spațiul din dormitor.

22. Alegeți cuiere pentru economisirea spațiului

Renunțați la umerașele din plastic sau din lemn și optați pentru o versiune elegantă, din catifea. Designul simplificat, antiderapant, va dubla cantitatea de spațiu de suspendare din dulap și va ajuta la menținerea hainelor de pe podea.

23.Profitați de spațiul din partea de sus a dulapului dvs.

Majoritatea oamenilor subutilizează spațiul vertical din dulapurile lor. Utilizeaza fiecare centimetru  prin adăugarea de rafturi. Foloseste toata partea de sus pentru a stoca elemente mai puțin utilizate.

Vedeți mai multe la Olivia Rink .

24. Agatati o creanga stabila de perete

Aveți nevoie de spațiu de stocare suplimentar? Pentru o soluție drăguță și practică, suspendați o creanga pe un perete gol pentru a se dubla ca un suport de îmbrăcăminte.

25. Adăugați tapet

Doar pentru că dulapul dvs. mic nu înseamnă că nu poate fi elegant. Un tapet distractiv și un corp de iluminat haios pot parcurge un drum lung în ceea ce privește iluminarea unui spațiu moale pentru a vă face să vă îmbrăcați cu placer – și să puneți hainele ordonate! – o experiență mai plăcută.

26. Profitați la maximum de fiecare centimetru

Nu lăsați spațiu neatins! Creați un sistem organizațional care să folosească fiecare centimetru pătrat, apoi umpleți toate rafturile deschise cu cosuri mici, organizatoare de bijuterii și articole pliate.

27. Creeaza singura un dulap, foloseste-ti imaginatia.

Nu aveți un dulap adecvat? Este în regulă! Instalați un sistem organizațional de-a lungul unui perete liber și ascundeți-l cu o perdea sau permiteți-i să funcționeze ca o tăblie improvizată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× How can I help you?